'; Alt teller | cNyeAsker
Jeg er 15 år gammel og går i 10. klasse på Spikkestad ungdomsskole. Driver med musikk og karate på fritiden, noe som fører til mye kjøring, men vi kjører kun el-bil. Er allerede vegetarianer og passer på å resirkulere. Gleder meg til å komme i gang med denne spennende utfordringen.
Min utfordring
Unngå all unødig emballasje og finne miljøvennlige alternativer.

I dag var den siste dagen med cChallenge. Det er helt utrolig hvor fort denne måneden har gått. Utfordringen min var å unngå all unødig emballasje. Jeg skulle også prøve å finne mer miljøvennelige alternativer.

Gjennom den siste måneden har cChallenge ført til mange nye vaner. Jeg har blitt nøyere med resirkulering, begynt å bruke nedbrytbare hundeposer og nedbrytbare søppelposer, og kuttet ut plastposer helt. Så ofte som mulig har jeg også nevnt prosjektet i samtaler, noe som forhåpentligvis har ført til at venner og familie selv har begynt å tenke mer over miljøproblemene. I tillegg nevner jeg utfordringen i kassen når jeg blir spurt om jeg skal ha plastpose.

Å være en del av dette prosjektet har vært utrolig lærerikt, og jeg kommer til å fortsette med alle tiltakene som jeg har begynt med under utfordringen.