'; Løsningen | cNyeAsker
Jeg er 15 år gammel og går i 10. klasse på Spikkestad ungdomsskole. Driver med musikk og karate på fritiden, noe som fører til mye kjøring, men vi kjører kun el-bil. Er allerede vegetarianer og passer på å resirkulere. Gleder meg til å komme i gang med denne spennende utfordringen.
Min utfordring
Unngå all unødig emballasje og finne miljøvennlige alternativer.

Nå har det virkelig vært lenge siden jeg har oppdatert dere om utfordringen min. Denne uka var bare alt for travel. Ja, ja. Da har jeg i alle fall mye å skrive om nå.

I innleggene mine fra dag 3 og 7 skrev jeg at jeg bare har hatt ett problem med utfordringen min så langt: Posene man bruker til frukt på matbutikken. De er laget av plast og slites ut så lett at man kun kan bruke dem én gang. Nå har jeg funnet en løsning på dette. Problemet med handlenettene jeg hadde fra før av var at de var alt for tunge. Da ville jo frukten bli mye dyrere. Heldigvis kom jeg over noen små, veldig lette handlenett hos Søstrene Grene, som kan brukes. Yes! Da har vi to små handlenett som kan brukes til innkjøp av frukt og grønt.

IMG_3055

Tidligere i dag kom jeg over noe oppsiktsvekkende på Gulskogen senter. Midt i senteret var det en stor, gjennomsiktig beholder fylt med tomflasker. Tomflaskene ble samlet inn til inntekt for støtteforeningen for kreftrammede. Da kan man levere tomflasker og brusbokser her, og i tillegg støtte en god sak. Bra løsning. Da slapp jeg å bære på brusboksen til jeg kom til en pantemaskin. 

IMG_3051

IMG_3052

Da var vi på dag 13, og den største utfordringen jeg har møtt på har fått en løsning. Vi er snart halvveis ut i utfordringen, men jeg kommer nok til å fortsette med tiltakene mine etter det også.