'; Varig endring | cNyeAsker
Jeg er 15 år gammel og går i 10. klasse på Spikkestad ungdomsskole. Driver med musikk og karate på fritiden, noe som fører til mye kjøring, men vi kjører kun el-bil. Er allerede vegetarianer og passer på å resirkulere. Gleder meg til å komme i gang med denne spennende utfordringen.
Min utfordring
Unngå all unødig emballasje og finne miljøvennlige alternativer.

Siden denne utfordringen startet, har faren min stolt fortalt meg om det hver eneste gang han har gjort noe miljøvennlig. Noen eksempler på dette er den miljøvennlige tannbørsten jeg nevnte i posten fra dag 7 og hans minimale bruk av plastposer. 

Gjennom hele denne måneden har han også sagt at jeg må se en serie ved navn “Planet Plast,” nå som jeg har blitt så miljøinteressert. Gjennom hele denne måneden har jeg svart at ja, det skal jeg gjøre. Allikevel kom jeg ikke igang med å se på serien før i går.

Unknown

Jeg skjønner godt hvorfor faren min anbefalte denne serien. I første episode diskuterte de blant annet hvordan søppel havner i havet. I episoden gikk programlederen rundt i Oslo og snakket med folk. Det var overraskende hvor få som innrømte at de noensinne har kastet søppel i naturen. 

Det er litt rart at det er nest siste dag av denne utfordringen, for det er tydelig at den har fått hele familien til å tenke. De miljøvennlige tiltakene har blitt en del av hverdagen.